Life by the sea

Höstlov!

I morse firade vi att vi nu har höstlov med en härlig pannkaksfrukost!

Så väldigt mysigt att kunna ta långfrukost på en vanlig måndag! Mindre mysigt att febern som jag dragits med i några dagar fortfarande hänger kvar. 

Efter att jag proppat i mig några värktabletter klädde vi på oss varma kläder och tog cyklarna ner till stranden för att gå på sakletar-jakt. 

Tänk så mycket spännande man kan hitta på stranden efter några stormiga dagar! Gamla repstumpar till exempel :)

På stranden var det riktigt iskalla vindar. Hemma hos oss var det istället riktigt skönt i solen. Så skönt att Levi kläckte idéen att " När det är så här varmt kan man ju faktiskt äta glass i solen". Så från vinterkläder på stranden övergick vi till glass i t-shirt på altanen... Sen stannade vi ute en lång stund på eftermiddagen. Vad gör man inte när barnet säger "Snälla mamma, kan vi vara ute jätte mycket idag?!" Då får helt enkelt febern stå tillbaka och man får försöka njuta så bra det bara går!

Räkna ner!

I barnens rum har vi satt upp en räkna ner-kalender inför resan. De turas om att kryssa dagarna som varit. Än så länge är det ändå ganska ogreppbart för dem hur lång tid det är kvar tills vi åker men jag tänker att det måste underlätta en del för dem i alla fall. 

Eftersom vi pratar så pass mycket om Maui här hemma så blir det lätt att Vilma frågar lite titt som tätt om det är idag vi ska åka ♡.

De tycker det är roligt att kryssa i alla fall och ju närmare vi kommer desto verkligare blir det för oss alla!

Pass till gosedjuren!

Alltså vissa saker är bara väldigt söta. Som de här passen vi hittade igår till barnens gosedjur. Inuti finns plats att sätta ett foto på gosedjuret och fylla i namn. Sen kan man stämpla och fylla på med klistermärken på de andra sidorna bäst man vill. Hur gulligt som helst helt enkelt och jag är ganska säker på att det kommer bli en hitt hos våra barn!